The Dukes

luni, 22 martie 2010

A new fuckface in town

Bah ... io nu le'am inca cu blogul si nici nu m'am obosit sa aprofundez cum sta treaba cu inserarea link-urilor. Ma'sa ... hu givz a shiet ? Asaaaaa .... deci dupa ce l'am luat la 'shto pe DeMaio cu Exodus, dupa ce s'a bagat o zuza in seama cu mine p'acolo, dupa ce meam loat ban ... poserii nu se opresc.

Ultima faza distractiva : serpenta este noul colaborator pe blogul Rock Talk alu' DeMaio. Din nou fac mentsiunea c'am primit link, n'am verificat din proprie initiativa, dar promit solemn ca voi urmari cu fidelitate balaria aia de blog.

Un nou pasionat se alătură echipei noastre. O cheamă Ana I., îşi spune Serpenta şi se va ocupa de anumite lucruri pe aici, inclusiv de preluat de la mine greaua sarcină a statului cu mâinile încrucişate.

În altă ordine de idei, eu am decis ca ea să fie cea care va primi onorurile de a realiza cronica noului album Exodus. După cum ştiţi, mi-a fost sugerat mie acest lucru, dar vreau să evit un nou linşaj public. Asta nu înseamnă că nu-i voi fi aproape când vine vremea să fie crucificată.

Fără comentarii.


Din ciclul " Ana are mere si nu stie ce sa faca cu ele " ... serpenta vrea sa se scarpine si nu stie cum. Ca sa uzitez iar limbajul lui DeMaio, in afara de mine si poate inca vreo 2, nu stiu nici o alta pizda pasionata de thrash in general si de Exodus in special.

Acu' sa lom pe poncte iar ca pentru aia cu dizabilitati stirea lu' DeMaio:

- DeMaio nu vrea sa fie linsat. Pai cum dreaq ma sa fii linsat din moment ce ai banat singurii cunoscatori de thrash de pe bolgul ala ? LOL !
- serpenta cica tre' sa stea cu mainile incrucisate. Pai asa sa faca bre ... sa n'o mance in ..... ( iar cuvantul ala folosit de DeMaio ) sa scrie despre Exodus.
- cica fara comentarii, da' ele cuuuurg si cuuuuurg .... unu' mai amuzant ca altu'.
- de data asta sunt Gary Holt pupaiaj talpile lui de adevaracios !!! \m/

As a fuckin' reminder : nu vreau bre sats distrug jucareaua, dam place sa ma rad de tine.

Acu' stau si astept si alte balarii + cronica evident.

6 comentarii:

  1. Presimt in buna traditie a aparitiilor serpentice ca vom avea un soi de cronica inedita.

    Parca si vad: Iata in 2010 al 10-lea material full-lenght Exodus. Hehe, v-ati dat seama, daca erau romani, nici la ora asta n-aveau mai mult de-un demo.
    Exodus au declarat (mi se sopteste ca de fapt reporterul ar fi zis, ba nu, chitaristul... in fine, nefiind romani, e normal ca fiecare sa-si asume responsabilitatea) ca va fi la fel de tare ca albumul de debut. Netraind in Romania, am auzit ca albumul de debut e in primele 5-10 albume thrash all times (fireste, in care romanii n-au ce cauta) si ca atunci raportarea e fireasca, ca daca ar fi fost romani, vai de debut.
    Poate-n tara noastra de cacat va ajunge vreodata trupa Exodus, sa ne arate cat de naspa suntem noi romanii care ne certam pe bloguri, in loc sa ascultam muzica buna. Adica, Avantasia. Nota personala, pentru ca nu-s romani: 10

    Ma rog, putem sa facem si-n alte feluri, ca suntem romani.
    Dar da, mi s-a parut o initiativa deosebita. Sigur, daca nu eram romani, sunt convins ca demaio, impins de la spate de numita serpenta-ana-are-obsesii, ar fi zis celor thrasheri banati, inclusiv mie, cel nebanat: cois, ia poftiti de faceti voi dovada jmekeriei voastre si vai de pulicicile/pizdulicile domniilor voastre daca o dati in bara.
    Dar sigur, suntem romani de cacat, deci cronica va fi facuta de nespecialisti, FTW!

    Vineri (de fapt, a inceput de joi dupa-amiaza), am fost lovit de-o enterocolita virala si am stat acasa. Ca sa vedeti ca nu-i o intamplare ce se-ntampla pe blogul ala si mai ales cine se aseamana se aduna, mi s-au adus la cunostinta lucruri grave.

    Pe scurt, unul dintre cei pe care ii consideram mai lucid, a reusit sa-mi demonstreze contrariul. Total. Daca am scris despre Rush pe blogul ala in termeni apreciativi si atragand atentia ca-s aberanti aia care o dau cu ne sau subaprecierea, s-au gandit ca la mine gasesc o contrazicere flagranta, la un post despre AC/DC.
    Nu are importanta ca am recunoscut sportiv in cursul discutiei, subliniind ca este vorba de resentimentele mele fata de australieni, deci fiind vorba de-un subiectivism feroce, vizibil de pe soare. Omul a continuat sa peroreze si vineri si sa-l ucida psihic pe animaloo cu discutii care frizeaza patologicul, insistand ca eu m-am contrazis. Acu' nush, eu trebuie sa ma duc la inchisoare ca m-am contrazis, probabil sau ce pulea mea vrea omuletzul ala?

    Cert este ca nu ma distrasem destul, dar a trebuit sa vina cu zicerea, cum ca intreaga mea constructie, despre AC/DC si commenturile mele despre RUSH sunt facute sa vina in asentimentul cuinei. Ca sa o apar.
    Deja, subliniez: PATOLOGIE. Numai vazand ca postul de pe blogul meu e scris nush cand ca am si uitat de el, iar commenturile mele sunt anterioare interventiilor ei pe minunea de rock talk.

    Am crezut ca nu ma pot satura de abisalul intelectului unora, dar cred ca zic pas. Trebuie sa am grija de-al meu...

    In inchieiere, bah sunteti simpatici, davadreaq... Da' chiar dava!

    RăspundețiȘtergere
  2. 665, noa multam frumos, bine ca aflu pana la urma.
    Io l-am ucis in creieri pe Animal00 si viceversa. Si pot sa argumentez. Daca citesti mai atent mailurile de la Animal00, si blogul tau, de buninteles, o sa chiar descoperi ca am spus mereu ca tu esti cel care a recunoscut, si ca apreciez faptul ca ai recunoscut.

    Animal00 spunea :
    "ma om bun
    1. aprecierea la nivel personal este legata de calitate

    2. aprecierea la nivel de global e data de vanzari..."

    Io te intreb pe tine, cunosti vreun criteriu, altul decat cel calitativ sau valoric (care-i legata de calitate, ea valoarea), care poate fi legat de apreciere ??
    Hai sa-ti traduc ce spune Animal00 :

    La nivel global, evaluarea\aprecierea se face in functie de vanzari.

    Deci, te intreb pe tine, ce inseamna vanzari ???

    A, si pentru diferenta dintre apreciere (corecta) si subapreciere, intre global si individual, reciteste mailurile sau vezi comentariile mele de la primul post a lui Cristina.
    Nu cred ca are rost, insa pot sa-ti aduc exemple de contradictii din mailurile cu Animal00 sa te convinci ca-i si viceversa.

    Nu ti se pare cam aiurea ca logica mea sa dispara subit si sa fie inexistenta ?

    DA !! SUNT SUBIECTIV !!! SI VOI SUNTETI!!!

    Hint, Animal00 spunea in postarea lui ca Rock Talk s-a dezvoltat. Si ca prot. In baza logicii lui, la nivel 'global Rock Talk' ii apreciat, ca vin multi sa ia.
    No, cum ii ?

    RăspundețiȘtergere
  3. deci bah 665. am inteles io bine sau Exodus nus romani?
    daia e buni ma

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina, apai nici io nu ma cert cu tine, ci cu 665 :P

    RăspundețiȘtergere