The Dukes

luni, 22 martie 2010

Al doilea az' ...

DeMaio strikes again

http://demaio.info/newsfacts/news/ce-i-cu-atat-megadeth/#comment-100170

Deci pa poncte :

- poza veche
- J Lo nu mai e de cateva luni
- Ellefson is back
- Glen Drover nu mai e de freo 2 ani
- Broderick e in locul lui
- turneu aniversar RIP cu Exodus si Testament
- DeMaio se mira ... ce'i cu atata Megadeth ?

Inca o data ... de ce pulea ta nu scrii despre ce te pasioneaza/intereseaza si mai ales ce cunosti !!!

Da' ce doamne iarta'ma de pretentii sa ai cand cititorii tai spun Morbid Angel inseamna DOAR Altars of Madness. Noe Schitt ?!

51 de comentarii:

  1. Io consider ca toti am luat-o prea in serios si mult prea mult la nivel personal. Pacat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mustaine a declarat pentru Metal Hammer UK ca Endgame ar putea fi (pen)ultimul album Megadeth. A motivat ca are si el o varsta...

    Daca a vorbit sau nu serios nu stiu :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Cristina, la partea asta esti in postura: io i-amn zis, ea nu si nu, paranoooooia, paranoooooia.
    Cum mei, poza ii veche? Pe bune? Adica nu are voie sa puna poza veche? Da di ce? Nu-i Megamuerte in poza? Ruine DeMaio, nu ai voie cu poza veche, ca nu e Megamuertele in poza.
    "Ellefson is back", ioai, da! Exact asta zicea si Bogdan, ceva mai demult. Apoi ceva cu nume de lautari basiti, lautari despre care al caror nume nu s-o pomenit in postare.
    Si soc, DeMaio se mira.
    Si mai mare soc, fiecare scrie despre ce vrea muschii lui.
    Aaa ... si Morbit Angiel e najpa rau de tot. Habar n'are de hevimetal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Iooooi

    1. Florin ?!?! Bre io fac misto care'i buba ? Vrea blog cu stiri, pai pune stiri buey nene, nu prima poza cets cade in mana. Sa nu se mai minuneze c'o sa ramana asa ... Chiar asa de ce se mira ? Normal ca'i plin de declaratii PEN'CA'S IN PLIN TURNEU ANIVERSAR RUST IN PEACE !!! Numele erau date ca sa inteleaga de ce e poza veche si de ce se cerea una noua. Toate explicatiile alea pe puncte au o logica ca sa nu se mai mire IAR de ce tot da peste unul din Deivi.

    2. Garm, hotaraste'te ultimul sau penultimul sau s'ar putea sa fie ? PLM Nu'i nicio certitudine ... or stiindu'l diliu pe Megadeiv ... cat timp Metallica va canta el nu se va retrage. They're actually that STOOPID.

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Florin again ... noah dara si io ce sats fac ? Sa te bag la un crash course MA daca tu nu vrei ? LOL

    RăspundețiȘtergere
  6. Cristina, pe puncte imi place :)
    1"pai pune stiri buey nene, nu prima poza cets cade in mana" - da di ce? Pai sa nu puna deloc poze, vezi cum zic ? SAu sa puna cate doo. Ce, iotzic ce sa pui la tine pe bloc, asataaaa blog ? Ori tu pe blogul meu ? :P
    2.Io-l prefer minunat decat manios, are destule broblemi. Si ii dreptul lui.
    3. Numele o fost date dejaba, nu aveau treaba cu postare. Acolo era cu mirare, nu cu lauri plecati. Si ai de stiu blogu, stiu de postari cu pupaturi intre Davi ;)
    4. Ce treaba are Garm aici ? N-are nimic mei, tu n-ai abar de t(h)ras(h), Garm o spus ca orice om, si o mentionat ca nu-i sigur.
    Io zic ca ii ceva incrancenare din partea voastra. Consider ca nu are nici o treaba poza, atat ca esti pornita pe DeMaio. Care are obsesiile lui, isa nu-i lipsit de istetime, cum se poate intelege din comentariile lu 665. I-am zis si lu animal, dati drumu la glob de roc, nu va opreste nime, mi-as dori sa aiba succes. Acu, animal00 stie mai multe, iti poate da si tie (daca vrea) contu meu de pe yahoo sa te lamuresti.
    Iar la partea cu lautrarii aia najpa, Morpit nustiu cum, nu ma bagi nicaieri, ca canta naspa :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Am cautat revista respectiva si pot sa iti reproduc citatul integral. Deci...

    "Yeah, I've only got one more record after this and I'm done." he says "My hands are falling apart and I've got to get back to surgery, so as much as I'd love to continue to play, I know when it's time to pass the baton to the next generation and it's time. I'm gona do this record and then after that point I'm gonna decide if I've even got the desire to continue on with these boys or if I'm gonna make a disco record! Ha Ha Ha"

    Pe de alta parte mai sus a spus si ca:

    "There was a period when the fans wanted Dave Ellefson back in the band, but that kind of went away. There's a lot of grumbling about people wanting the Rust In Peace reunion before I retire, and I think that would obviously be cool, but not while I have a band that's working right now, because I love playing with these guys"

    Oricum mai mult ca sigur ca nu o sa fie nici ultimul nici penultimul album Megadeth. Lui Dave ii place sa se laude ... si il iert de data asta, nu de alta da Endgame chiar imi place enorm.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am zis să intervin şi eu. 15 februarie. Anul acesta. Pe Rock Talk se scrie despre “Rust In Peace 20th Anniversary Tour”. Ştire. Cu setlist-ul turului.
    Las maimuţele rujate să caute informaţia pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iar esti muist ! Boule care esti bou aflu tot ce e nou inaintea voastra caci membrii fan clubului au prioritate. In morti ma'tii de labagiu ... cu blogul tau de kkt si cu stirile tale expirate. Pe rock talk scrie ... cine pula ta a murit si te'a pus pe tine sef ma distrusule ? Crezi ca faci trafic ? Crezi ca esti CINEVA pentru ca ai ajuns in finala bloggerilor ? Esti de plans bah nasolule. S'o pupi in cur ma pe maimuta rujata. Cacat bashint ce esti ... parca ziceai ca nu citesti blogul. Marsh in gatu' ma'tii pe laba aia de blog pana nu'ti iau mortii la pula.

    @ Garm
    Mie nu'mi place Endgame. Mai mult mi'a placut UA. De pe cel nou daca strang juma' de piese bune, imo evident. Intr'adevar un mare efort din partea lor, dar fortat tare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Reţin doar "morţi mă-tii", care săracii "morţi" se scriu cu doi de I în cazul acela şi "bashint", care probabil este un regionalism dintr-o zonă jenantă a ţării.
    Acum, tata este mort. Cancer. Mai departe, te asigur că am să-ţi explic cum este cu morţii mamei mele.

    RăspundețiȘtergere
  11. D'asta nu mai pot io ba. Cami faci tu corectura. Ma doare fics in umbra talpii. Hai marsh la munca sclavule ! Sunt din Sibiu sclifositule, chiar din buricul targului nu te mai fatarnici p'aci. Chiar nu's toti de la taranoaia, desi mai bine de la taranoaia decat un taran bashit de la orash. Da ... am aflat ca tatal tau este mort. Condolenate ! Care'i relevanta ? Te'am mai intrebat o data ...vad ca vrei sa te dai milog de atentie pana la capat. Esti jenibil my friend.

    RăspundețiȘtergere
  12. Demaio, nu fa greseala sa ma ameninti, ok ? Las'o la nivel de virtual. Io te bodoganaici pan' m'oi plictisi, tu vezi'ti d'ale tale acolo. Oricum nu te mai lovesti de mine, banata fiind.

    Off to bed. Have an early start tomorrow.

    RăspundețiȘtergere
  13. E ceva mai mult decât atât. Îţi doresc să nu mori în chinurile în care a murit el, jigodie ordinară, până nu-ţi explic personal ce înseamnă să-ţi târâi decolteul ăla de căcat pe memoria unor oameni care nu mai sunt. Atât. Pe tine te apăra 665? Pentru tine a sărit de cur în sus Animaloo? Wow. Da. Şi culmea, oraşul ăla a fost declarat capitală culturală.
    Dar, să nu divagăm. Am câteva zile de concediu programate. Şi ţi se va explica cum este cu morţii.

    RăspundețiȘtergere
  14. Marsh la cacat am zis. Ba boule atat ai inteles tu ? Ca aia ma aparau pe mine ? Cand te luau la pula cu mult inaintea mea ? Fuckin' retard !!! Ia vino ma si cauta'ma !!! Vez' sa nu te gasesc eu inainte. Ai avut de grija sa'ti pui muianu' la inaintare pe blog. Ai o fatsa ...dem sta ceasu'. Asa'i ca platesti sa dai si tu la o buca? Alfel nu'mi explic ce pizda ar sta cu tine.

    Uhuuuuuu .... DeMaio ma cauta, dupa ce'l ameninta pe animaloo cu raketii. Nemaipomenit ! Si ia zi ma ... parca ziceai ca ai 5 joburi, dar e a 3-a oara cand zici ca ai zile libere. Cum e pan'la urma ?

    RăspundețiȘtergere
  15. Mi-aduc aminte de anii care au trecut. Mai sunt persoane care mă subestimau. E bine. Cred că-ţi dai seama cât de jenant este să apelezi la moartea unui om pentru a-ţi face cunoscută poziţia, nu?
    Am făcut un print-screen, să nu te chinui să ştergi. Mâine discut cu Mircea şi Bogdan, cred că aşa-i cheamă pe Mircea şi Bogdan, să văd dacă li se pare corect.
    Băi...măi...Cristina...The Dukes...înjură-mă pe mine, măi, înjură-mă de ce vrei tu, spală-mă în ce vrei tu, trimite oameni să mă termine, dar nu înjura de morţi, mă! Te rog eu, nu înjura de morţi, că nu ştii cum este să ţi se stingă părintele în faţa ochilor. Şi nu ştii nici cum este să te cheme doctorul să-l ajuţi să-l pui în sicriu, cărat în cearceaf...
    Nu mai înjura de morţi, mă. Te rog.
    Şi da. Pentru tine, şi pentru ceilalţi, mi-au dat lacrimile. Să te ia dracu'. Şi îţi doresc o viaţă ferită de părţile astea explicate mai sus. Du-te şi laudă-te acum.
    Over. Definitiv. Ai câştigat.

    RăspundețiȘtergere
  16. Bre, pe mine ma dor creerii, care la mine is alcatuiti dintr-un neurol.
    @DeMaio, du-te naibi. Ce-ai ? Incep sa-i dau dreptate lu 665, nu esti istet. Da-te-n pana mea, trebuia sa-i explici si care ii legatura cu "Toate explicatiile alea pe puncte au o logica ca sa nu se mai mire IAR de ce tot da peste unul din Deivi". Si ca blogul ala ii alceva decat isi inchipuie ea. De fapt aici ar trebui sa-i explice animal00, ca el stie de la ce o plecat toata treaba. Da pana scriu io, deja vad ca va porcaiti ca la usa cortului. Stii ce-mi pare mai trist, Bogdan ? Ca-mi pare ca semanati, ca si caracter, fire, tot. Spurcati la gura, amandoi. La partea asta tin cu Cristina. Tie nu-ti gasesc scuze pentru injurat. Cristina stie muzica, nu stie cum se mananca blogingu. Amnadoi sunte spurcati la gura. Da ea-i femeie.
    Ba om, te afli in zona urii totale ma. Ce cacat scriai ma pe blogul tau ? De intelegere, imbratisari si alte cele. Si de ce naiba amesteci mortii aici. Pancat, n-au treaba, nu-i cazul, cahiar daca femeea te-o injurat de ei. Las-o naibi de treaba. Ce puii mei rezolvi ? Sange pe creier ? Stii cum zicea Animal00 ? Ca nu cunosti omii, ca nu se aplica, ca daca nu v-ati vazut trebuie sa radeti unul de altul. Razi ma, si pune-l si pe el sa rada. Si punel si pe Animal sa o puna pe Cristina sa rada. Ca el ii neutru. Si io care ma gandeam sa o intreb pe Cristina de ce o aterizatt pe Rock Talk, sau sa o trimit sa citeasca reverii. Nu, ura ii prea mare pentru asa ceva, pulirea aduce pulire. Animal00 o inceput cu pulirea, ca-i amuzant, tu primesti pulele. Nu ai de ce. Stii, pana la urma cred ca a face blogging in felul asta ii o prostie. Pentru ca nu puteti sa lasati ura deoparte.
    @Cristina, fac si io acum ca 665, ma dau ofuscat de marlanie si de profundele orori de judecata, imi iau jucariile si declar sus si tare ca io aici nu mai scriu. Is convins ca nu esti cu nimic mai buna decat DeMaio, supara-te pe mine, injura-ma, zi-mi de mormantul mamei mele, chestii d\astea constructive care au razbatut mereu in comentariile tale pe Rock Talk, blog in care ti-ai bagat ceva, da ai avut grija sa fie dirijate catre Bogdan. Pana una alta is si treburi faine pe acolo, iar la mirarea de la Megamuerte, comentatorii au considerat ca ai exagera. Si asta ii adevarul. Poza ii veche, lautarii is plecati, nu despre asta o fost vorba. Poate ca o sa pricepi daca iti stingi ura. As putea sa spun pana maine, si in dreptul tau, si a lui 665, Animal00 si DeMaio, insa degeaba. Omorati-va ma. Ca atat ati inteles.
    @665, cum mei, sa scrie Cristina pe roctoc, ni tu la el, po di ce ? Sa-si bage ce n-are in munca lu Bele, Lup Alb a lu Bogdan si a lu Porcusor ? Mda, constructiv, n-am ce sa zic. Deci io aici nu-mi mai aduc aportu, asta prin calitatea comentariilor, ca io stiu ce voi nu o sa stiti nici la puterea a 15-a, despre Bon Scott. Abar n'aveti mei, de heavy metal, roc si bloagheri. Faceti-va bloge, gloave, bloguri, bleagore. Incepand din momentul asta mai sunt fisc nu stiu cate pana mea de ore ca sa luati argumente de la mine din mail ori blog, sa-mi datz cu ele-n cap ori une vreti, apoi imi defensez si mailu si bleguu, asta, globu. Bravos 665 daca tu ai trimis femeea pe Rock Talk. Congrati. Ma duc sa borasc, ca io-s ala dastap si ganditoriu constructiv. Sau sa-mi sepukaku. La glob mei, nu sariti cu pulitu, nu va bucuratz.Blogu cere timp si nervi. Io n-am de nici unele. Muie Basecsu.
    Ura.

    RăspundețiȘtergere
  17. DeMaio, iti repet a milioana oara : NU TE URASC. NU AM CU CE SA MA LAUD. TOT CE AM FACUT EU ESTE SA ITI ARAT CA DACA INJURI CA LA USA CORTULUI ... EU POT INZECI ACESTE INJURATURI.

    Asta nu vrei tu sa pricepi ... ca a fost doar o riposta la faptul ca m'ai injurat fara ca eu sa te fi jignit. Aaaa ti'am comentat blogul, am facut pe desteapta ... DA ! Dar nu te'am injurat.

    Am spus ca nu voi sterge nimic ... spre deosebire de tine si nici nu voi bana pe nimeni.

    Daca tu trebuie sa'ti afirmi pozitia prin amenintarea cu moartea la adresa MEA .... inseamna ca nu ai nici un dram de discernamant sau rationament pe care sa'l priceapa orice om intreg la minte.

    Pentru ultima oara iti repet : scopul meu era de a corecta si de a face bascalie in limitele bunului simt. Evident nu am avut cu cine si evident nu mi'am ales persoana cu simtul umorului la purtator. Se pare ca la tine primeaza simtul omorului.

    Daca consideri ca blogul a avut de suferit intr'un mod iremediabil din cauza mea ... imi cer scuze la modul cat mai sincer cu putinta. Probabil eram obisnuita sa dau peste oameni care sa'mi dea replici pe masura.

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Florin

    Buey nene daca ii ashe cum zici tu ca io am exajerat ... pai sa zica : phey exajerezi si vez' cats iei ban. El o procedat asa : phey perfecto jeap una dupe ceafa, jeap una bucata ban si jeap injuraturi cu tomberoane dupa ce io loasem ban.

    Bah ... era o faza in Seinfeld in care si ala se mira ( lol ) de ce oamenii se simtiti jignits de dejtiu mijlociu. Asa intreb si io ... de ce kkt sa te simti jignit ca'ts iau io mortsii in pula virtuala inexistenta ? Da'n fine ...

    Ai blog ? So what ? LOL ! Bah voi chiar traits cu ideea ca vreau sa va fac ceva ????? Vai de pulile nuastre fetelor !!! A FOST MISTOCAREALA DELICATILOR SI SENSIBILILOR !!! Nu mi'am facut scop in viata sa demontez orice chestie ce e eronata din punctul meu de vedere !!!!

    Drept dovada nu am stat calare pe telefon sa vad daca mi'o raspuns careva si ce. N'am stat az'noapte sa vad daca'mi mai raspunde DeMaio sau Florin. N'am stat az'dimineata sa vad daca s'a mai intamplat ceva. GUESS WHAT ? Am si altele de facut !!!

    Gizaz fachin' craisler !! Daca si de asta din urma se mai simte vreunu' jignit ca i'am luat d'zeul in pula ... estets VRAI-STE !

    RăspundețiȘtergere
  19. @Florin: daca ai fost ironic, n-am gustat ironia, nu-i dintre cele care sa ma amuze.
    Daca ai fost serios, atunci iti recomand ce i-am recomandat si lui DeMaio: incercati sa nu mai vedeti in jur conspiratii blogosferice si alte nebunii.
    Eu n-am trimis pe nimeni nicaieri. Eu nu organizez linsaje nicaieri si pe nici un motiv. De altfel, am incercat sa explic aseara care-i treaba.

    Cristina mi-este o prietena foarte buna, mi-este ca sora mea cea mica si tanpita (in sensul ok al cuvantului) pe care n-am avut-o niciodata. Relatia dintre noi este chiar fraterna, pornind de la chestii serioase si concrete, pana la a ne simti bine in conversatii pe cele mai acadabrante subiecte.

    Story: in dimineata cu postul despre Exodus, ea tocmai imi spunea ca vedea un DVD cu un concert Exodus si, nedumerit de continutul acelui post de pe RT, am intrebat-o o chestie. Mai concret, autorul postului persifla cumva declaratia potrivit careia va suna albumul ca Bonded By Blood. Sincer, eu Exodus nu am mai ascultat din 2008, de la aparitia ultimului album, dar ceea ce stiu, stiu. Totusi, ca sa nu am vreo interventie aiurea, am intrebat-o pe ea: nu cumva BBB-ul este cotat, asa cum stiu, printre cele mai cele albume thrash all times? Raspuns pozitiv, urmat de un firesc "de ce?". Pentru ca uite, aici s-a tras linie intre ideea de album de debut si stangacie si inceput (adica diletantism), or nu e cazul. Raspuns, asa e, nu e cazul, dar sa vad si eu ce si cum. Si a urmat ceea ce a urmat.

    In nici un caz n-am aparut cu ea de par: "fah, sho pe ei, musca-i de beregata", nici macar n-am fost convins ca va interveni. Atata doar, i-a sarit in ochi povestea cu "chitaristul" cu declaratia, chestie ce a facut-o sa intervina si sa atraga atentia. Probabil ca-n lipsa dumei aleia, nici nu va "cunosteati" in zilele noastre.
    Nu stiu de ce dau aceste explicatii, probabil mai mult cu rolul de "a ma ciupi" sa-mi dau seama daca toata povestea e reala.

    Or daca pe voi va avantajeaza sa dezvoltati teorii si sa formulati scenarii diverse, inclusiv ca am trimis/asmutit/instigat, asta se constituie intr-o reala problema, care din fericire nu-i a mea. Da' imi pare rau pe undeva ca-i a voastra. Si nu pot spune ca nu admir puterea imaginatiei, dar atata timp cat ramane imaginatie. Daca o coborati la realitate, nu-i bine.

    Si sunt stupefiat ca voi aveti probleme cu unii care intr-adevar n-au alta ocupatie decat sa-si bata pula de voi si munca voastra, dar Armageddonul marlaniei si acuzatiilor fara sens l-ati varsat asupra unora care au avut ceva concret de zis, la subiect si unii poate au pacatuit prin mistocareala, dar fara tinta personala, in faza initiala, cea care a declansat acel Armageddon.

    De aceea, Florine si eventual DeMaio si cine-o mai citi ce-am scris, intelegeti anumite nuante macar in ceasul al XIII-lea si nu mai descoperiti in orice prilej de mitocanii, suferinte si alte chestii urate si triste.

    RăspundețiȘtergere
  20. Noah ... am fost lacheii lui Morixon, inca suntem, am devenit lacheii lui Zoso, am fost derogati si acu' ejt pejtele meu. Sam trag palme ! Auz' da lesa meai loat ? :))

    Fuck ... e prima oara pe zioa de az' cand zambesc.

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca-ti iau lesa, imi vin idei. Daca-mi vin idei, nu e bine. Daca nu e bine, e rau. Si nu mai continui. :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Daca e rau e cel mai bine breeee !!! =))

    Bre ... trebea sa trimet si rachetsii peste satanu si deseme ca mi'or boicotat topicul cu exodus. :))

    Toata tarasenia asta cu DeMaio chiar a fost din ciclul " fuck me and call me stoopid ".

    RăspundețiȘtergere
  23. Iar cacaturile astea de folosire una-doua "trimit raketii"... Parca astia ar fi la toate colturile si ar fi angajati de toti parlitii, pentru toate prostiile.
    Eu-s convins, ca om care a avut de-a face cu asa ceva, in ambele sensuri, ca-s niste fanfaronade ieftine, menite sa... Sa ce, chiar?

    Eu cred ca s-a depasit demult cea mai periculoasa cota a ridicolului si e timpul sa se opreasca totul aici. Pana nu ne angajeaza vreun stand-up comedy.

    RăspundețiȘtergere
  24. @Cristina, asa cum spui tu, atat ca n-ai inteles ca io spuneam pe glob ca iternetii e liberi, asta atragandu-i atentia lui DeMaio ca-i aiurea sa banezi/moderezi. Nu am fixatia ta cu banarea ori bagatul pumnului in gura. S-am zis sa-mi dati cu ele in cap, in sesnsul ca-mi accept greselile. Si cum am mai spus, io nu-s bloger.
    Zici tu "Asa intreb si io ... de ce kkt sa te simti jignit ca'ts iau io mortsii in pula virtuala inexistenta ? Da'n fine ... ", fara sa tii cont ca intrebarea ii cat se poate de tampita, ca tocmai ti-ai raspuns la ea "ca a fost doar o riposta la faptul ca m'ai injurat fara ca eu sa te fi jignit". Cu precizarea ca intre ironie si jignire diferenta va fi facuta intr-un anume fel in mintea ta.
    Deci nu mi-am inchipuit niciodata ca ai si altceva de facut. Ma ierti. Treaba cu manageru si contabilitatea le discutam cu altcineva. Greu cand uiti de la mana pana la gura, desi vad ca insisti sa tot reamintesti fiecaruia lucrul asta. Ma scuzi ca mi-am permis sa-ti clicuiesc blogu.

    @665, la care parte ironic si la care parte serios ? Sau lasa.
    "incercati sa nu mai vedeti in jur conspiratii blogosferice si alte nebunii", pune tu dejetu si arata-mi unde draci beliti am vazut io conspiratii blogosferice. Ce ai? De ce o iei pe aratura, iar ?
    Si te intreb iarasi, tu stie romaneste ? Hai ca mai incerc odata "Bravos 665 daca tu ai trimis femeea pe Rock Talk. Congrati." Daca. Pricepi ? Daca.

    De ce naiba iti inchipui tu ca-mi pasa de relatia ta cu Cristina? A ? Ce, io-s nevasta-ta ? N-ai sa-mi dai tu socoteala mie, ca nu te am pe buletin, nici pretin nu-mi esti, sper sa nici n-ajungem vreodata.
    In rest, da, faceam misto de tine, pentru ca, pe cat de multa muzica stii, esti la fel ca si Cristina, nu realizezi cand stiutul muzicii nu mai are importanta si relatiile dintre oameni ori simtitul sun cu mult peste 'stiutul' de muzici.
    Ce o fost atat de greu in a gandi cum o putut sa apara cineva asemanator cu tine in gandire?
    Si da, am facut un misto prostesc, legat de suturile care i se dadeau lui DeMaio la Animal00.

    Stii care o fost prima ta greseala, si a Cristinei implicit ? Ca v-ati inchipuit ca lumea se aduna la Rock Talk mai mult pentru nume de lautari si albume. Nu mai om, nu de aia se aduna, si mi-i ciuda pe tine ca nu t-ai dat seama, tu care intrai pe demaio.info cand nu o fost cu roctoc. Intelegi ? Iti placea sa intri atunci acolo pentru discutii, glumeai, suduiai, DISCUTAI. Si si pe atunci o fost cu .info. Da nu aveai probleme de gen.
    Si asta ti-o scapat mei, 665 ? Ni "Si io care ma gandeam sa o intreb pe Cristina de ce o aterizatt pe Rock Talk, sau sa o trimit sa citeasca reverii". Stati linistiti, pot sa simt cel putin la fel de bine muzica si fara sa stiu cum il cheama pe lautar. I-am spus si lu Animal00, va spun (cred ca iarasi), faceti-va blog de roc, faceti ce vreti acolo, dar nu impuneti reguli pe blogul altora. Ca nu-i cazul ! Gen 'daca ai fi fost istet, o punei sa scrie'. Ce sa scrie ma ? Ca trebuie sa pui poze noi ? Despre asta ii vorba pe un blog ? De poze ? De ce nu ze videoclipuri ? Nu mai, ii vorba de cum scrie ala de tine blogul, poze cu lautari gasesti pe tot netu, omii de acolo ii gasesti numai la Rock Talk !
    Din ce sa ne trezim ??? Din injuraturile femeii ? Noa fas, cacat cu perje.

    RăspundețiȘtergere
  25. Se pare ca m-am contaminat si eu de scenarita. :(
    C-am citit "Bravos 665 daca tu ai trimis femeea pe Rock Talk. Congrati." cu alta intonatie. Mea culpa si n-are rost sa o mai continuam.

    In rest... eu-s lamurit. Tu, voi?

    RăspundețiȘtergere
  26. 665, in afara de greseala repetativa "Si sunt stupefiat ca voi aveti probleme cu unii care intr-adevar n-au alta ocupatie decat sa-si bata pula de voi si munca voastra" ? Care munca voastra ? Ca-ti mai zic ultima data: nu-s in echipa !
    Conform 'teoriei' lu Cristina, ar trebui sa-ti zic "abar n-ai de ce s-o intamplat pe Rock Talk", asta vizavi de prima jignire gratuita din parte Cristinei adusa lui DeMaio "abar n-ai de thrash". Mai uita-te odata la postarea Cristinei, daca ai fi fost obiectiv, ii atrageai atentia ca omul poate sa puna ce poze vrea la el pe blog, ii spuneai ca o sarit ca vaca in papusoi la faza cu Ellefson, si ca in comentarii o fost off, si ca pe Rock Talk nu-i ziua si ineptia ;)
    A, si credeam ca Animal00 t-o spus ca i-am dat datele de la contul meu de mail, asta ca sa-mi demostrezi partea cu fututul in neuroni a lu Animal00 si omuletul bolnav.

    RăspundețiȘtergere
  27. Scuze pentru comentariul dublu, dar la capitolul asta (si la altele) blogspot sux.

    RăspundețiȘtergere
  28. Florine, si tu suferi tata. Atat de incapatanat esti incat nici nu vrei sa pricepi la ce se referea 665 la treaba cu " scrisul meu ". Acu' sa ma ierti ca imi pot imagina ca unul cu nick name-ul DeMaio NU este thrasher. Asa cum iarta'ma din nou ca pot spune ca este cel mai cacacios blog cu si despre orice rock related.

    Cica sa nu impunem noi reguli, da' las' ca ai tu de grija sa ne spui noua ce sa facem, cand, in ce fel, cu cine INCLUSIV aici la mine. LOL ba tata !!!

    Cum nici tu nu iti inchipui ca am altceva de facut, asa nici io nu imi inchipui ca fandositu' are altceva mai bun de facut decat pricajeala aia de blog pentru care sufera ca ultimul distrus. Macar sper ca face ceva bani din saracia aia de discutii semidocte, fara nici un iz informational si cu atat mai mult folositor.

    Va las sa va aplaudati in voie si sa va bateti pe umeri reciproc si poate dupa ce terminati cu " discutiile " mai iesiti si la un concert si mai postati cu adevarat niste impresii, nu doar suferinte ca Exodus se lauda si ca Megadeth isi fac prea mult PR incat il deranjeaza pe marele DeMaio.

    Frate ... trecand peste toate astea din ultima saptamana, de departe cea mai ghei treaba a fost postul ala self laudativ din 19 martie. Thulaaaaaai ce imbratisari, ce lacrimi varsate pentru ultimii 3 ani de blogosfera. Mai rar vezi atata penibilitatea. And you call yourself a rocker. Halal de voi !

    RăspundețiȘtergere
  29. O sa va scriu dupa ce ma intorc din road trip-ul cu Exodus, Forbidden si Death Angel.

    Garm, din comoditate cred ca voi ramane la forum si aici eventual daca voi avea timp si chef si probabil ca strict pentru recenzii de albume.

    N'am fost da' din cele mai multe comentarii cica a fost un fiasco total. Doar die hard fans au zis ca a fost misto.

    RăspundețiȘtergere
  30. Cristina, noa, acum ne intelegem, in sensul ca "si tu suferi". Da, si io, recunosc, si am zis si ca sufar pentru ca mi-i pretin DeMaio.
    Ai inteles prost, intelegi notiunea de "daca ai fi fost obiectiv, ii atrageai atentia" ? Io cred ca nu, da-ti traduc, ca s-asa n-am ce face: pentru ca nu ti-o atras atentia, insemna ca, pentru mine, 665 nu o fost obiectiv.
    Esti cu capu, femee ? Am zis io ceva, la postu din 19 martie ? Ca inteleg ca vorbeti cu mine. Ce ai ?
    Daca ii vorba de altceva, da-mi in cap, ca accept cu placere.
    Apoi tu poti sa-ti imaginezi ce-ti doresti tu, unde iti pare tie ca "Acu' sa ma ierti ca imi pot imagina ca unul cu nick name-ul DeMaio NU este thrasher" ii = cu "abar n-ai de thrash". Iar : un lautar cu chitara nu insemna "abar n-ai de tras", ci, eventual, trupa de cacat numita "Exodus". Greu cu voi.
    Apai ca esti libera sa spui ca-i cel mai cacacios blog cu si despre rock, numai ca nu inseamna ca toata lumea trebuie sa fie de acord cu tine.

    Ori nu-ti inteleg io gluma, de data asta, ori nu o intelegi tu pe a mea. Dara ca ai altceva mai bun de facut, daca s-o stabilit ca esti manager financiar din cela. Vezi cum zic ?

    Ii treaba ta cu DeMaio daca face techini din blog, pe mine nu ma roade grija.
    Une am zis io ca-s rocker ? Ha ? Io am zis numa ca ma pis pe Exodus, pe Morpit Angeli si pe alti cacati de gen. A, si-mi place megamuerte.

    RăspundețiȘtergere
  31. Florine, e frumos cum va contraziceti. Nu-i bai, e problema voastra, ca sunteti echipa, ca sunteti free-lanceri, ca ei sunt echipa si tu esti desemnat cand cu batista alba, cand cu draga nenii, cand cu dojana. Atata doar ca nu-ti inteleg finalitatea. Atata vorbitura ca sa ce? Ca ce? Hm, sorry, presupun ca stii si tu care-i finalitatea si n-am facut vreo gafa...

    Dar zau, ca nu mai inteleg nimic. Unde vrei sa ajungi, ce vrei sa-mi demonstrezi si care-i duma?

    Mie de pilda, imi dai senzatia ca-ti place sa scrii/vorbesti mult, imbacsit, sa-ti vezi frumoasele constructii semantice si cam atat. Sunt genul care ma prind repede de chestii, dar de data asta nu ma prind sa ai vreun motiv, in afara celor de mai sus. Ah, poate ca sa ma pui la punct, me naughty boy. Asa, si? Intai trebuie sa inteleg ce vrei de la mine, ca sa mi se faca rusine si eventual sa scancesc, nu crezi?

    Data trecuta, cu eisidisi si rush, eu spun ok, mea culpa, sunt subiectiv, sorry, asta e, haibinepa si am surpriza sa aflu ca te-ai intretinut o zi intreaga intorcand cacatul pe toate partile, de parca soarta umanitatii a fost de impardonabilele mele afirmatii (de fapt, sincer sa fiu, fiind foarte prolix, nu-ti garantez nici la ora asta c-am priceput ce naiba vrei cu aia).
    Acum, la fel. Iti zic ok omule, am inteles eu gresit tonul tau (oare de ce frate? de ce?) si vad ca o continui nestingherit.

    Ce pulea mea, e rechizitoriul meu? Si bun, este, c-asa ai decis, din motive obscure mie, probabil si tie. Dar care-s acuzatiile? Ma rog, care-i finalitatea?
    Sigur, intr-o zi fireasca te-as intreba cine pulea mea esti tu sa-mi faci rechizitoriul si de 6 zile (minus wendul) de ce nu reusesc sa te dau de pe turul pantalonilor mei jos.
    Dar pana sa aflu cine esti tu si etc. eu nu inteleg care-i finalitatea ta.

    Si atunci, revin la cele de mai sus. Probabil ca n-ai clara vreo finalitate. Ai in cap doar un rol pe care trebuie sa-l interpretezi: dojenitorul. Si cum iti place sa vorbesti/scrii mult, te si crezi bagat in seama, da-i si lupta.

    Iete, io ma retrag din afacerea asta. Vezi poate te ia altcineva in seama, io-s out. Papapapapapa!

    @Garm: n-am fost la concert, c-am uitat (!), dar oricum, ieseam pentru anturaj, chestii, ca astea-s trupe din galeria de trupe "de-ascultat-acasa-la-casti". ;)

    RăspundețiȘtergere
  32. @ Florin

    Numa' o parte its era adresata, restu' ierea la modu' jeneral. Da, is cu capu' si az' intr'un mod special.

    RăspundețiȘtergere
  33. Si inca ceva.
    Cand spun ca ma retrag din afacerea asta, inseamna intreaga afacere, dar mai cu seama partea din mine aia, departamentele "politete, amabilitate, baiatul de treaba, atent la exprimari". Ramane cealalta salbatica.

    Rezulta, deci ca ce? Ai ghicit! Ca deja ma calci pe coada.

    Frumos ar fi s-o iei ca pe un sfat, un soi de avertisment, spus de baietii de la departamentul "politeturi", cat inchid usa. Mai departe, nu stiu. N-as prea tropai prea mult prin zona, pe aceleasi placi "665 n-a fost obiectiv" si alte mormaieli.

    Ne-am inteles? Tags: calcat pe coada, sfat bine intentionat, politetea si-a incheiat programul

    RăspundețiȘtergere
  34. 665, apai ca nu-i vina mea pentru ce crezi tu si cum intelegi lucrurile, nu io t-am pus ganduri in cap. La fel cum nu-s de vina ca nu vezi finalitatea.
    Tchus

    RăspundețiȘtergere
  35. Cristino, transmite-i, te rog ca sunt constient si cum s-a putut gandi la asta, fireste ca nu-i de vina. Doar ce rol mai au atunci talibanii si Al-Quaeeda? Ce-si inchipuia?

    RăspundețiȘtergere
  36. Bre cum am zis ... az' is prea deprimata sa ma sinucid, apai sa mai transmit ceva coerent incat sa inteleaga cineva ceva.

    Apoi Florinele ... zici ca nu toata lumea tre' sa fie d'acord cu mine cand zic ca roctoc e de 2 bani. Da' care'i targetu' de varsta acolo ? 10-12 ani ?

    RăspundețiȘtergere
  37. Bai Cris, eu mi-am cam stricat dispozitia, pe onoarea mea.
    Sa stea sa o frece de zile intregi "665 a zis/a facut/n-a facut/a fost/n-a fost" si sa mai faca pe mossfatosbarbos si detinatorul cheii de bolta, e obositor ma, in lumea mea. Da' vad ca la altii nu e. Le intinzi mana, le zici, le recunosti ca poate ai gresit, da-n capul astora se desfasoara procesul de la nurenberg, fix direct.
    Ia sa-si plimbe intelepciunile baloase pe alte meleaguri, ca-s satul de impartiali ce traiesc facand pe yoda, din exces de uitat mamica-n fata televizorului.

    Si cred ca deja s-aude tonul de ocupat, c-am depasit creditul. Prea mult bagati in seama si florin, si demaio, si roctoc, si multi altii. Hai, avem si noi desteptii nostri, avem muzica destula de ascultat si carti destule de citit, filme de vazut si oameni de sexat.

    RăspundețiȘtergere
  38. Cristina,
    La ce va duceti iar cu gandu? Spune-i lu ala care nu mai ii politicos, ca finalitatea o fost ce i-am scris pe mail lu Animal00. Si ca sufera cu capu.

    Recunosc ca am fost naspa la partea cu "esti cu capu".

    Bafta

    RăspundețiȘtergere
  39. A nu bre ... io am recunoscut ca's cu capu' in jeneral borbind. Habar n'am care'i treaba cu meilu' lu' animaloo.

    Tots suntem cu capu' ... alfel n'am fi aci. ;)

    RăspundețiȘtergere
  40. 665, unde cacat am spus ca-s impartial? De 10 zile iti zic ca tin cu DeMaio ! Si ca tu tii cu Cristina. Ii chiar asa de greu ?! Ii ceva rau in asta ?!
    Si ce cacat ma anunti ca te calc pe coada ? Ce, iti inchipui ca pis ochii daca ma sudui ? Baga! ;)

    Cristina, treaba cu meilu lu Animal00 ii pentru 665. In rest, asa cum zici, si-n gluma si la modul serios.

    RăspundețiȘtergere
  41. Sunt cu capul pentru ca stau sa dau credit aiurea unor suferinzi din te miri ce.
    Sunt cu capul ca dupa niste zile deja nu mai rezist ca io sa fiu leit-motivul tampit in niste discutii, desi am zis ok, gata, am gresit.
    Sunt cu capul ca eu cred in discutii, apropo, care atunci cand se termina, ok... am fost in eroare, PAI SE TERMINA, nu continua pe mailuri cu nush cine si nush unde.
    Sunt cu capul ca tolerez deja prea multi dubiosi carora le place sa se citeasca si asculte, decat sa inteleaga niste lucruri simple.
    Sunt cu capul ca nu taxez niste ipocriti sadea, care vin sa spameze toate blogurile, mail-urile fie prin suferinte, fie prin dojene, depasindu-si deja niste minime si decente norme de bun-simt. Ori sa faca pe elvetiile sfatuitoare, in situatii in care nimeni nu i-a chemat, cu atat mai mult sa le ceara sfatul.
    Sunt cu capul ca nu procedez ca Petrov, ca vad ca pe limba aia sunt mucles. In schimb, au prins oamenii decenti si politicosi sa le faca creierul zeama.
    Sunt cu capul ca nu-i zic sec un "10plm" unuia caruia ii cer explicatii si se lindicaie ba ca nu e vina lui, ba ca finalitatea e pe mail-ul adresat nush cui, numai dovezi d-astea de barbatie apriga.

    Deci sunt cu capul, mai Cristino. Dar asta-i ce se vede din aisberbul "665ecucapul".

    RăspundețiȘtergere
  42. 665, cand nu plangi ca o fetita, ce le faci ma, astora pe care nu-i tolerezi ? Ii amenini ca-ti iei jucarelele si nu mai comentezi ?
    Toate blogurile ? Toate mailurile ? De unde si pana unde ? Mai mult de 20 de bloguri nu pot sa acopar. Si doar mailu lu Animal00. Io ma gandesc ca el ar trebui sa ma suduie pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  43. Buey ... me'am amintit o treaba ... mortii ma'sii de memorie. Stire : unu' din lautarii din poza veche ie in turneul RIP aniversar, da' nu cu Megadeth, ci cu Testament.

    Ia sa vedem ... ce stiri mai am io .... a da, Exodus, Forbidden si Death Angel urmeaza sa fie confirmati la Bang Your Head si in ca un fest mititel din Olanda. Tot Forbidden vor pleca in turneu de 6 luni prin state cu Overkill.

    Noul album Forbidden va fi aveilabal abia spre sfarsitul verii. Dar despre asta se vor lauda chiar ei si Nuclear Blashtii sa'l irite pe DeMaio.

    =))=))=))

    665 ne facem bre blog de stiri ?

    RăspundețiȘtergere
  44. Facem, facem...

    Ca mai am si eu una-alta, ba cu Setherial, ba cu Immortal, gasim noi una-alta.
    Mai bagam si-un review. Vorba aia.
    Si-i zicem intr-o sublima eruptie de imaginatie Metal Talk. =))=))=))
    Mai bagam si-o barfa, mai porcaim un muzician, ba si un bloger.

    Apropo de blogeri, bazaie unu mai sus sau mi se pare? Mi se pare, cu siguranta, c-ar fi trist sa existe in realitate asa ceva, nu?

    RăspundețiȘtergere
  45. Setherial cica vine in Romanica prin toamna, ai una de genul asta si cu Immortal :D?

    RăspundețiȘtergere
  46. As vrea eu. :D
    Dar am auzit ca intra dupa festivaluri in studiou.

    RăspundețiȘtergere
  47. Sper sa fie ceva mai inspirati de data asta. All Shall Fall a fost slabutz...

    RăspundețiȘtergere
  48. Zici asta in calitate de ... blecar ? :D

    665, termenul corect este behaie, nu bazaie. =))

    RăspundețiȘtergere
  49. FOST blecar... Oricum Immortal sunt una dintre trupele la care apelez cand mai imi vine cheful de black. Mai sunt pe lista Dissection, Naglfar, Cradle Of Filth, Emperor, ocazional si altele :).

    RăspundețiȘtergere
  50. vazut imortal si nus chiar atat de veseli in sinea lor

    RăspundețiȘtergere